Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

H ιστοσελίδα KingSolomons.gr ανήκει στην εταιρεία Logflex Limited (αρ. μητρώου εταιρειών Αγγλίας & Ουαλίας 6899081) (καλούμενη εφεξής για λόγους συντομίας KingSolomons) που λειτουργεί νομίμως και είναι αδειοδοτημένη για να προσφέρει, μέσα από την πλατφόρμα της, υπηρεσίες διαδικτυακού καζίνο.

To KingSolomons λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα από το 2011. Η εταιρεία έχει υπαχθεί στις διατάξεις του Άρθρου 50, Παράγραφος 12 του νόμου 4002/2011 όπως ισχύει, και της έχει αποδοθεί από τις 30/12/2011 ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου 997522600 της Δ.Ο.Υ. Δ' Αθηνών.

Στόχος μας στo KingSolomons είναι να παρέχουμε στους παίκτες μας, μια εύχρηστη πλατφόρμα, αξιόπιστο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και κορυφαίες υπηρεσίες σε ένα ασφαλές κι ευχάριστο περιβάλλον.

Άδεια από το την Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων του Ηνωμένου Βασιλείου (UK Gambling Commission)

To KingSolomons είναι αδειοδοτημένο από το Gambling Commission του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω της αδείας της εταιρείας Novigroup Limited (αριθμός αδείας 000-039440-R-319360-024) και είναι υποχρεωμένο να διατηρεί όλα τα χρήματα που υπάρχουν στους λογαριασμούς των παικτών σε ξεχωριστό τραπεζικό λογαριασμό. Ο τελευταίος ελέγχεται από το εν λόγω Gambling Commission. To KingSolomons οφείλει, όπως όλες οι αδειοδοτημένες εταιρείες, να υποβάλλει το λογισμικό του σε ελέγχους από ανεξάρτητο ελεγκτικό όργανο. Έτσι διασφαλίζουμε διαρκώς ότι οι υπηρεσίες μας είναι αξιόπιστες και ασφαλείς!  

Ελεγμένο λογισμικό από την GLI

Το λογισμικό του King Solomons έχει ελεγχθεί από την Gaming Laboratories International, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και ανεξάρτητο ελεγκτικό όργανο, το οποίο ειδικεύεται σε παροχή ανάλογων υπηρεσιών στο διαδικτυακό χώρο.

Μέλος της IBAS

Το King Solomons είναι μέλος του κορυφαίου οργανισμού διαιτησίας ανάμεσα σε διαδικτυακές (online) εταιρείες και παίκτες, την IBAS. Η ΙΒΑS αποτελείται από μία επιτροπή κριτών - ειδικών που κατέχουν την απαραίτητη εμπειρία και κατάρτιση, για να παρέχουν έγκυρη διαιτησία. Σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε θέμα ανάμεσα σε ένα παίκτη και την εταιρεία και, αφού προηγουμένως, έχουν εξαντληθεί όλοι οι τρόποι απευθείας επίλυσης του, ο παίκτης μπορεί να απευθυνθεί στην IBAS, την απόφαση της οποίας είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε.

Υπεύθυνο Στοίχημα

Στο King Solomons θεωρούμε υποχρέωσή μας να εισάγουμε διαρκώς νέες μεθόδους προκειμένου να διαφυλάξουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό καθώς και να ενημερώνουμε τους χρήστες μας σχετικά με τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν τα τυχερά παιχνίδια.

Διάβασε περισσότερα σχετικά με την πολιτική του King Solomons για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Στο King Solomons συμβαδίζουμε απόλυτα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.